Agenda voor het komende seizoen:


* ZOMERVAKANTIE:

Bij Modevakschool Costa is er van 15 juli - 1 september zomervakantie. Tijdens deze periode worden er geen lessen en workshops gegeven. Wel zijn er in augustus de zomerlessen op woensdagavond. Deze lessen zijn inmiddels volgeboekt.

Het nieuwe seizoen start in de 1e week van september. In het nieuwe seizoen komen er een paar plekjes vrij bij de lessen, hiervoor komen eerst degenen in aanmerking die nu op de wachtlijst staan, sta je op de wachtlijst, dan neem ik binnenkort contact met je op. Wil je je ook opgeven voor de lessen, meldt je dan aan, dan komt je naam ook op de wachtlijst, zodra er dan een plekje vrij komt neem ik daarvoor contact met je op.

 

LOCKWORKSHOP:

Data:

Zaterdag 5 oktober (vol)

Zaterdag 12 oktober (nog 2 plekken vrij)

Er staan ook nog een aantal mensen voor op de wachtlijst, wil je ook deze workshop volgen, meldt je dan aan, bij voldoende aanmeldingen wordt er in november nog een workshop op de agenda gezet!

Tijdens deze workshop leer je alle geheimen van je lockmachine kennen en ga je met een duidelijk en uitgebreid naslagwerk weer naar huis. De kosten voor deze workshop zijn € 35,- incl. oefenmateriaal en werkboek.

Wil je ook een keer deze workshop volgen? Geef je dan op via email (mailadres op de homepagina van deze website) of telefoon. Wacht niet te lang, de workshop is altijd snel volgeboekt!


 

WORKSHOP NAAI-ETUI MAKEN!

 

De workshop naai-etui maken is een dag-workshop, van 9.30-14.30 uur.

Datum: Dinsdag 24 september.

Voor deze workshop zijn nog 2 plekken vrij, aanmelden voor deelname kan tot 1 week voor de geplande datum, ivm voorbereidingen vantevoren voor de workshop (op maat knippen/voorbereiden van de onderdelen vd etui).

De kosten voor de workshop zijn € 40,-, incl. patroon en werkbeschrijving, excl. materiaal, incl. koffie/thee, zelf een lunchpakketje meenemen.

Deelname is definitief na aanbetaling van € 10,- (hierop is geen restitutie mogelijk) waarna je instructies voor de voorbereidingen krijgt. Aanmelden kan via de mail.

 

* Workshop BOXERSHORT(heren) maken.

 

In een dagdeel maak je zelf een boxershort. De workshop is incl. patroon in 6 maten (xs-xxl) met werkbeschrijving, excl. stof, garen en elastiek voor de taille. Kosten zijn € 30,-.

Datum: Zaterdag 21 september, 9.30-12.00 uur.

Er zijn voor deze workshop nog 2 plekjes vrij.

Het patroon voor de boxershorts krijg je bij de workshop, je neemt zelf een halve meter stof (katoenen tricot met elastaan), een meter elastiek en bijpassend garen mee. Er staan in het leslokaal voldoende naaimachines, maar je eigen machine meenemen mag ook.

Opgeven kan via de mail.


* LINGERIECURSUS:

Voor de lingeriecursus neem je je eigen naaimachine, naaigerei en een lunchpakketje mee.

Je maakt tijdens deze 2-daagse cursus een lingerieset, bestaande uit een slip en bh, op je eigen maten. Je leert hoe je zelf een slip tekent op je eigen maat en die maak je ook op de 1e dag. Op de 2e dag wordt de bh gemaakt, waarvoor je een patroon op maat krijgt, wat door mij wordt getekend.

De cursus is inclusief compleet materiaalpakket en uitgebreid werkboek, zodat je ook een handig naslagwerk hebt om zelf mee aan de slag te gaan na de cursus.

De kosten bedragen € 135,-, de cursus gaat door bij min. 3 deelnemers. Meer info/opgave via de mail.

 

 

* Workshop sjaal maken met soluvlies. 

Voor wie niet wil/kan breien of haken. Maak mbv de naaimachine en allerlei leuk brei/haakgarens toch een mooie sjaal! bij voldoende aanmelding worden data in overleg ingepland, op vrijdagochtend/middag. Heb je zelf een groepje van min. 4 personen dan is een andere dag ook mogelijk. Kosten: € 35,- incl. materiaal en gebruik van de naaimachine!


Wil je op de hoogte worden gehouden van workshopdata dan kun je een mailtje sturen, dan krijg je bericht als er data worden vastgesteld.

 

De volgende workshops worden ingepland bij voldoende aanmeldingen, meer informatie en/of opgave via het mailadres op de homepagina van deze site.

 

Lockworkshop:

Om je lockmachine goed onder de knie te krijgen en alle mogelijkheden eruit te halen! In een dagdeel leer je je lockmachine goed kennen en ga je naar huis met een uitgebreid werkboek waar alle geleerde technieken in staan. Kosten: € 35,- incl. materiaal en werkboek.

 

Workshop (heren)boxershorts:

In 1 dagdeel leer je hoe je een herenboxershorts maakt. De workshop is incl. patroon en werkbeschrijving, excl. materiaal. De kosten zijn € 30,-.

 

Lingeriecursus:

2-daagse cursus waarin je een slip en bh leert maken op je eigen maten. Incl. werkboek en compleet materiaalpakket. Op vrijdag en/of zaterdag (in overleg) van 9.30-15.30 uur.